Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Umie Nur Asyikin. Welcome to My Online Diary. Gomawo/Kamsahamnida!!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap



adeq - adeqku



 assalammualaikum, ini adeq angkat saya iaitu afiq and amni..saya sayang diaorang tp diaorang nakal sangat asyik asyik menangis,cari gadoh ang mainan diaorang x reti nk simpan..saya juga nk kemas kan blk..penat la dengan diaorang.. tapi saya tetap sayang diaorang ketad ketad.. saya anggap mereka macam adeq saya mcm adeq kandung saya sendiri... yg laki tu nama dia Afiq Syahmi dan yg perempuan tu Nur Amni Qistina...